top of page

Double Patty Project

Public·408 members

Макар Слипченко
Макар Слипченко

Чи варто переходити на PS5 Pro

Я завжди був шанувальником ігрових консолей, особливо продукції Sony. Ще з часів першої PlayStation захоплювався тим, як змінився світ відеоігор. Одразу зацікавився, коли з’явилися новини про ps5 pro https://yabloki.ua/igrova-pristavka-sony-playstation-5-pro.html Адже хотілося отримати ще більш потужну ігрову систему з підтримкою 4K та плавним геймплеєм.

Не так давно я нарешті придбав собі цю консоль в інтернет-магазині yabluka. Можу сказати — це було правильне рішення. Консоль прийшла швидко, у запечатаній коробці з усіма документами, все повністю оригінальне. Уже встиг пограти кілька ігор — враження просто чудові. Графіка неймовірна, система працює тихо, а час завантаження зменшився в рази.

Якщо ви так само як і я, думали над покупкою ps5 pro, раджу не вагатися і вибирати перевірені магазини. Мій досвід з інтернет-магазином yabluka був максимально позитивним — швидка доставка, гарантія, якість. Ігрова індустрія не стоїть на місці, а з такою консоллю можна бути впевненим, що не відстанеш від трендів.

3 Views

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Bae Joohyun

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• Twitter
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube
  • Facebook

©2020 by the Irene Support Team. Proudly created by Baetokkis with Wix.com

bottom of page