top of page

Double Patty Project

Public·445 members

Макар Слипченко
Макар Слипченко

Шеврони

Коли я задумався над створенням унікального іміджу для моєї охоронної компанії, однією з головних деталей став вибір шевронів. Я розумів, що для такого роду діяльності важливо не тільки бути помітними, але й виглядати професійно. Шеврони стали не просто елементом форми, а справжнім символом нашої командної сили і надійності.

Я звернувся до компанії "Твій Дизайн", адже чув від знайомих, що вони роблять якісні та стильні шеврони https://print-logotip.com.ua/ua/p1612074192-izgotovlenie-shevronov-nashivok.html Коли отримав готові вироби, не міг не здивуватися,- матеріали якісні, кольори насичені, а сам дизайн — дуже чіткий і продуманий. Шеврони не тільки виглядали класно на формі, але й втілювали наш корпоративний стиль і філософію. Кожен шеврон став частиною того образу, який ми хотіли створити для наших співробітників.

Це не просто елемент уніформи — це те, що допомагає нам виділитися серед інших і підкреслює, що ми серйозно ставимося до своєї роботи. Виготовлення шевронів і нашивок стало важливим кроком у формуванні іміджу нашої компанії, і я радий, що вибір припав саме на "Твій Дизайн". Вони виконали роботу на найвищому рівні, і тепер кожен з наших співробітників із гордістю носить свій шеврон.

3 Views

Bae Joohyun

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• Twitter
  • Instagram
  • TikTok
  • YouTube
  • Facebook

©2020 by the Irene Support Team. Proudly created by Baetokkis with Wix.com

bottom of page